• 0342 317 12 80

Rektörlük makamımızın takdiri üzerine Sporium bünyesinde bulunan tesislerden; Fitness salonu, Bowling salonu, Masa tenisi, Spor salonu ve Kort tenisi tesislerinin aşağıda belirtilen kurallar doğrultusunda ücretsiz olarak Üniversitemiz bünyesindeki sağlık çalışanlarımızın (Tıp Fakültesi Temel Tıp Bilimleri ve Diş Hekimliği Fakültesi öğretim elemanları ve Üniversitemiz Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesi ve Onkoloji Hastanesi çalışanları) hizmetine açılması kararlaştırılmıştır.

Tesisimizin açık kalması ve hizmete devam edebilmesi aşağıda belirtilen kurallara azami ölçüde uymanızdan geçmektedir. Sizin ve tesis çalışanlarımızın sağlığı için göstereceğiniz anlayıştan dolayı Sporium Merkezi olarak teşekkür ederiz.

SALGIN SÜRESİNCE TESİS KULLANICILARININ UYMASI GEREKEN GENEL KURALLAR

• Tüm tesis kullanıcıları, tesise gelmeden önce mutlaka randevu almalı ve randevu saatlerine uymalıdır.

• Randevuların en az bir gün öncesinden alınmış olması gerekmektedir.

• Aynı gün içerisinde en fazla bir tesis kullanımı için randevu alınabilir.

• Randevular hafta içi 09:00-17:00 saatleri arası alınabilir.

• Randevu için 0342 317 12 80 (dâhili 1280 - 3703 )

• Randevu saatine 15 dakikadan fazla gecikenler seansa kabul edilmeyeceklerdir.

• HES kodu olmayanlar tesise kesinlikle alınmayacaklardır.

• Tesise girişte HES kodu sorgulaması mutlaka yaptırılmalıdır.

• Tesise girişte görevliler tarafından ateş ölçümü yapılacak olup ateşi 38 °C ‘den yüksek olanlar tesise kesinlikle alınmayacaklardır.

• Ateş, öksürük, burun akıntısı, solunum sıkıntısı vb. belirtileri olan, COVİD-19 vakası veya temaslısı kişiler tesise kesinlikle, giriş yapamayacaklardır.

• Tesis içerisinde, her alanda diğer kişilerle ve tüm personelle 2 metrelik sosyal mesafe kuralına uyulmalıdır.

• Tesis kullanıcıları içeride uyulması gereken kuralları açıklayan bilgilendirme tabelalarını okumalı ve belirtilen kurallara uymalıdır.

• Fitness salonuna gelirken kişisel havlu, temiz spor ayakkabısı vb. malzemeler mutlaka getirilmelidir.

• Tesis kullanımı süresince (fitness salonu tercihe bağlı),  mutlaka cerrahi maske takılmalı ve içeride kalındığı süre boyunca da maske hiçbir suretle çıkarılmamalı ayrıca ıslanan, nemlenen maske yenisi ile değiştirilmelidir.

• Tesislere  girişte ve çıkışta, ortak kullanım alanlarında kapı kolları vb. temas en az seviyede tutulmalıdır.

• Tesise girişte eller mutlaka el antiseptiği ile dezenfekte edilmelidir. Tesis içerisinde mecbur kalmadıkça yüzeylere dokunulmamalıdır.

• Spor sırasında eller hiçbir suretle ağız, burun, göz ve yüz bölgelerine değdirilmemeli ve kişisel havlu kullanılmalıdır

• Soyunma odaları, fitness salonu ve diğer alanlar ile ilgili salgın sürecine özgü kullanım kuralları ilgili alanlarda belirtilmiş olup, tesis kullanıcılarının bu kurallara eksiksiz uymaları şarttır.

Sporium İşletme Müdürlüğü

08 Ocak 2021 tarihinde güncellenmiştir.